Thursday, January 18, 2007

Regards from Svrljig

Hello to all the people who take part in this PA program 'Creative Dialogue', or are interested in our work!
The participants in this program from Svrljig, Serbia are children between the age of 7 and 12. All of them have their e-mails opened, so that makes the communication with Macedonians easier!!! The Macedonians are a bit older, so, if you want to involve yourself into this program, you should e-mail us at : creative_dialogue@hotmail.com or denizen@sezampro.yu
Best regards!!!!
Dragana Nikolic from Denizen Team

1 comment:

Anonymous said...

Ja se zovem Andjela i puno volim da ucim engleski jezik. Idem u drugi razred. Moj nastavnik engleskog jezika se zove Milan, moja uciteljica se zove Biljana Radonjic. Dolazim subotom tacno u podne na radionice sa svojim drugovima i drugaricama. Mi smo Vesela druzina i zovemo se:
Katarina, Tijana, Dimitra, Tina, Nina, Natalija, Nemanja, Aleksandar, Dimitrije, Milica, Nastasja, Darko,Stefan,Marija, Ema i mnogi drugi koji nam se pridruze. Sa nama rade Milan i Gaga, a pomazu im Marina, Vlada, Marija, Sasa i Dragana. Naucili smo o tome kako zive i sta rade deca u Makedoniji, Bugarskoj i Rumuniji. I ako ta deca zive daleko od nas, shvatili smo da imamo puno toga zajednickog. Bolje smo se upoznali sa njma tako sto smo se dopisivali i chatovali,i jedva cekamo kad ce mo da se i licno upoznamo. Nama je ovde super,lepo se druzimo, ucimo i zabavljamo.
Andjela Milijic
Svrljig